Exemple De Aptitudini Si Competente Sociale

Exemple De Aptitudini Si Competente Sociale. Rezolvarea problemelor, acceptarea și oferirea criticilor constructive. Descrierea abilitatilor si a competentelor in cv:

Cristina Riscuta - Cetatile aurului din Apuseni. Brad si ...
Cristina Riscuta - Cetatile aurului din Apuseni. Brad si ... from www.librariaeminescu.ro
Competente de cunoastere si intelegere. Nu toti angajatorii cauta candidati care au abilitati tehnice avansate. Distictia intre afirmatie si supozitie) capacitatea de a utiliza elemente si instrumente 6.aptitudini si competente civice, interpersonale, interculturale si sociale.

Criteriile după care distingem o aptitudine este efortul cu care persoana realizeaza o anumita activitate si viteza realizarii activitatii.

Descrierea abilitatilor si a competentelor in cv: Capacitatea de a comunica in scris si distinge intre concepte matematice (de exemplu: Distictia intre afirmatie si supozitie). Competente si abilitati sociale pot fi confundate cu usurinta cu cele de comunicare, insa acestea pot demonstra capacitatea unui candidat de lucra in echipa, de a interactiona cu colegii, dar si clientii, de a se adapta oricarui mediu cu foarte mare usurinta.



Related Posts To Exemple De Aptitudini Si Competente Sociale


Exemple De Aptitudini Si Competente Sociale Rating: 4.5 Posted by: igalaowa

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts